Určite ste už zaregistrovali, že 18.-21. augusta sa v Nitre na Agrokomplexe uskutoční celoštátna poľovnícka výstava s medzinárodnou účasťou pod názvom „Poľovníctvo a príroda“, ktorá sa bude konať v rámci 47. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre.

Sme hrdí na to, že naša škola je spoluorganizátorom tejto veľkej a veľmi zaujímavej akcie. Okrem prezentačného stánku budete nás vidieť a hlavne počuť počas celej výstavy vďaka poľovníckym signálom a poľovníckej hudbe našich trubačov!

Môžete sa tešiť na bohatý program, zaujímavé diskusie na aktuálne témy (napr. zákaz olova v strelive so Zuzanou Rehák-Štefečekovou, africký mor ošípaných, problém kormorána veľkého na vodných tokoch Slovenska a veľa ďalších zaujímavých tém) a sprievodné podujatia – Hubertovská kvapka krvi, Celoštátna súťaž Krúžkov mladých priateľov prírody a poľovníctva, Súťaž vo varení guľášu, špeciálne výstavy tatranských duričov a slovenských hrubosrstých stavačov.

Kompletný program, všeobecné a organizačné informácie nájdete na stránkach Slovenskej poľovníckej komory a rovnako na ich facebookovom profile.

Ing. Miroslav Fuchs, PhD.

Zdieľať článok

Najnovšie články

Kategórie

Pridaj sa k tisíckam absolventov, ktorí sú dnes úspešnými lesníkmi.

Vyber si svoje zameranie a študuj to, čo ťa baví.